четвер, 13 листопада 2014 р.

Автор проєкту АПІМАНДРИ передає авторські права Благодійному фонду ВіТа ДОЛЬЧЕ

Автор проєкту АПІМАНДРИ  Степан Жук,  передає належні йому авторські права на використання лікувально-оздоровчої методики АВА-біотерапії, констукцій АПІХАТА та АПІВУЛИК,  а також його авторську систему логістики ІРС ДКЗ (Диспетчер курортів Закарпаття 2000) у безоплатне та безстрокове користування  Благодійному Фонду "ВіТа ДОЛЬЧЕ" для виконання поставленого перед ним завдання -  Благодійне оздоровлення та реабілітація потерпілих учасників Майдану, захисту Криму та АТО.
З цією метою, запрошуємо до співпраці зацікавлених осіб, організацій та партнерів.  Перевагу віддаємо безпосередньо учасникам подій, а також вимушеним тимчасовим переселенцям із Криму та східних районів, де відбуваються військові дії та інтервенція Росії.


Благодійний  фонд ВіТа ДОЛЬЧЕ   разом із  Мукачівським ЕНЦ (еколого-натуралістичний центр)  підписують договір-намір про  розгортання  лікувально-оздоровчої методики АВА-біотерапії  Степана Жука, констукцій АПІХАТА та АПІВУЛИК ,  для реабілітації  поранених бійців АТО, які знаходяться на лікуванні у військовому шпиталю, та запрошених на реабілітацію у Закакрпаття  із інших регіонів України.
Згідно договору,  ЕНЦ  із свого боку надає у бестрокове суміжне використання з цією метою свою територію та пасіку а також волонтерські послуги в їх обслуговуванні працівників ЕНЦ та його активістів, в тому числі  школярів  в позаурочний час.  (договір додається).

Немає коментарів: