понеділок, 2 червня 2014 р.

Благодійне виготовлення 3D книг у дополіграфічному варіанті

Творча група волонтерів  від "Оздоровчої сотні Закарпаття":   "СЕРЦЕ ПАТРІОТА" розпочали благодійне виготовлення 3D книг у дополіграфічному варіанті для всіх літераторів України та зарубіжжя, у яких є твори про події революції гідності 2013-14 рр..
Запрошую оцінити наші перші книги у цьому форматі виготовлені для Валентини Попелюшки:

"Зернята на долонях"    ,   а також книжку  "У час, що вважався мирним"

Першою книгою у  цьому форматі  стала збірка віршів  "Кохання зрілої пори"  (або "Зернята на долонях").  Її 3D версія подано нижче. 
 (листки гортаються мишкою або клавішами:  " вправо- вліво".   Зручніше переглядати в розгорнутому на весь екран вигляді.  На панелі управління книгою надано зручні функції:  Зміст, можливість роздруку, розміщення у соцмережах, пошук слів, копіювання сторінок  і т.д. На деяких сторінках звуковий супровід. Приємного Вам перегляду!)
Маємо на меті пропонувати авторам передполіграфічний варіант їх книжок у подібному вигляді для можливості обговорення дизайну, пошуку спонсорів чи ілюстраторів, вивчення попиту і т.д. При подійбній подачі появляється можливість організації передзамовлень на майбутнє видання.... Думаю, що це мало б зацікавити тих, хто мріє про видання своєї книжки ...
Яка Ваша думка що до цього? Ми булиб раді, якби і Ваша майбутня книжка (чи уже видана) була і у подібному вигляді. Для цього створюється спеціальний інтернет ресурс із їх розміщенням та обслуговуванням...

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ВИГОТОВЛЕННЯ 3Д КНИГ на благодійних засадах


Наступною книгою Валентини Попелшки, виданою у 3Д версії  стала збірка віршів, написаних поетесою на Майдані у Києві  "У час, який вважався мирним".
Деякі із них звучали із сцени літератруних марафонів, які двічі проводилися під час революції гідності в КМДА та Українському домі.


Сподіваємося на Ваші зауваження та побажання що до цього видання та ідеї передполіграфічних випусків взагалі.
Запрошуємо долучитися до цього проекту і всіх учасників сайту "Анумо знову віршувать"
http://virchi.pp.net.ua/publ/142-1-0-17005


Немає коментарів: