пʼятницю, 27 червня 2014 р.

По Тисі разом збирає найкращих!

23 червня, згідно плану стартував перший оздоровчо-спортивний та військово-патріотичний табір "СЕРЦЕ ПАТРІОТА".


      Протягом перших трьох днів проводився відбір кращих із кращих для участі в чотириденному інтенсивному рафтингу по р. Тисі.  Кожному претендентові виставлялися очки (бали) за виконання ними різноманітних спортивних дисциплін.  Результати та індивідуальний залік відображався у електронній таблиці, остаточний вигляд якої подано тут:
     Не всі кандидати справилися із нагрузкою, і попросилися до дому. У таборі залишилися найбільш стійкі і сильні духом хлопці із різних районів Закарпаття, у яких бється справжнє серце патріота...
Третій день (середа) розпочався на ріці Тиса поблизу м. Королево.  У цей день були перші випробовування на воді. В результаті було створено остаточні три команди, які і розпочали між собою справжні баталії на особливо екстримальній ділянці тиси у районі залізничного моста м. Королево.
     Екстріму додало підняття рівня води у Тисі на кілька метрів у п'ятницю.  Радує те, що це не злякало, але лише додало задору справжнім рафтерам і молодим патріотам.  Саме так від тепер із гордістю можуть себе  називати хлопці із Мукачівщини, Підвиноградова, Іршавщини, Берегова, та с. Свободи ...
Завтра субтній - "прощальний день"  для всіх учасників.  Вони запрошують на це своєрідне свято свої рідних і близьких. Саме у них на очах три команди молодих рафтерів змагатимуться за першість як у командному так і в особистому заліку, а також у естафеті по регіонах Закарпаття.  Найкращі із них залишаться додатково ще на 3-4 дні, за рахунок тих, хто вибув із заїзду.  Їх почесна роль - адаптація новоприбулих допризивників, передача здобутого тут досвіду, а також демонстрація досягненнь у рафтинговому виді спорту.
    Сьогодні зранку, на традиційну ранкову фіззарядку п'ятеро рафтерів разом із відмим своїми трофейними уловами рибалкою-мисливцем Русланом прийшли безпосередньо із нічної рибалки. Навіть те, що улов виявився не показовим, більшість із них пообіцяли надолужити це і наступної ночі.  Оплесками та гучним "Героям слава" вітали новоспечених рибалок-рафтингістів після виконання традиційного славеня України.

Остаточні команди найкращих із заїзду,  хто утвердив себе серед мужньої сімї рафтерів

Туряниця Ян Андрійович Рубей Вадим Іванович Лендєл Андрій Іванович
Рубей Іван Іванович Попович Сергій Сергійович Мішкулинець Віталій Іванович
Терещенко Євгеній Юрійович Банга Михайло Миколайович Смаголь Валерій Валерійович
Кржевицький Константин Олександрович Форкош Роланд Балінтович Іванчо Андрій Миколайович
Добоні Валерій Валерійович Білей  Михайло Михайлович Дешко Давід Михайлович
Марян Володимир Володимирович Добоні Ростислав Валерійович Каменєв Павло Сергійович
Бубряк Артур Павлович Марян Віктор Вікторович Глодян Петро Михайлович

Відеоряд тренувальних запливів учасників табору "СЕРЦЕ ПАТРІОТА"



Фотодобірка із життя оздоровчого табору "СЕРЦЕ ПАТОРІОТА"
І-ший заїзд  23-30 червня.
(світлини добавляються щодня. Відеоролики із найцікавіших моментів рафтингу будуть розміщені в кінці заїзду).


Немає коментарів: