понеділок, 3 березня 2014 р.

Закарпатські санаторії ПрАТ УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ ініціювали БЛАГОДІЙНЕ оздоровлення

Закарпатські санаторії ПрАТ УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ   22 лютого 2014 р.,  ініціювали БЛАГОДІЙНЕ оздоровлення потерпілих у протистояннях на Майдані. 
Ініціатором виступили  директор представництва ЗАТ Укрпрофоздоровниці у Закарпатті  Бурак Любов Іванівна,  гол. лікар санаторію "Квітка полонини"  Ганинець Павло Павлович та диспетчер ДКЗ  Степан Жук (див фото).


     Було домовлено про оздоровлення та реабілітацію у кожному із закладів  ДП УКРПРОФОЗДОРОВНИЦІ одночасно до 5 чол.  на період від 3 березня до кінця травня 2014р.
     Для збору та систематизації потоку даних потребуючих оздоровлення,  організовано  "ОЗДОРОВЧУ СОТНЮ ЗАКАРПАТТЯ", створено два сайти
http://ozdorovymo.blogspot.comlта   www.ozdorov.info,   розроблено авторське програмне забезпечення  ЕЛЕКТРОННІ КНИГИ ПОСЕЛЕННЯ,  які надають зручний, відкритий  та  доступний механізм заселення вільних місць, відведених для оздоровлення цієї групи людей із привязкою до календарної шкали. 

НАЯВНІСТЬ ВІЛЬНИХ МІСЦЬ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЗАЯВКИ НА

    Диспетчером С. Жук  налагоджено прямі зв'язки із всіми координаційними центрами реабілітації та організовано збір інформації про людей, яким необхідне оздоровлення а також  підтвердження її достовірності.
     Керівники закладів, а також керівництво ПрАТ "УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ", завдяки спеціально створеному  програмному забезпеченню,  мають змогу у реальному часі  вибирати із створеного єдиного списку  потерпілих, яких  вони готові взяти до себе на оздоровлення.
    Для звітності тут організовано зворотній зв'язок із потерпілими, які оздоровлюватимуться у тому чи іншому закладі, де вони зможуть виражати свої зауваження та подяки.   Крім того, підсумки цих заходів будуть виголошуватися на Майдані щонеділі.

   Паралельно для них  волонтерами Закарпаття організовуватимуться  культурна та туристична програма, приймати участь у яких можуть і інші потерпілі, які будуть поселені у приватних  закладах та садибах.  (запрошуємо волонтерів)

   Разом із Мукачівською єпархією (о. Й. Ловска)  маємо намір оголосити пошук вірників серед закарпатських греко-католиків та православних, які зможуть прийняти у себе членів сімей, евакуйованих із Криму та південних районів України у разі розвязання Росією військових дій на території України.

Впевнені, що ініціатива  Закарпатських санаторіїв  ПрАТ "УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ"   гідна наслідування...
 ======================================================
У телевізійній передачі обласного телеканалу ТИСА-1, яка відбулася 14 березня, прямий ефір із виконавцями Всеукраїнської програми "ТУРБОТА", та організатором ОЗДОРОВЧОЇ СОТНІ ЗАКАРПАТТЯ для роз'яснення питань в організації оздоровлення потерпілих у санаторно-курортних закладах.
Розселення переселенців із "гарячих" місць Криму серед благочинців нашого краю.
Гарячий телефон Диспетчера курортів Закарпаття: 050 540-2-47
Детальніше на сайті ОЗДОРОВЧА СОТНЯ ЗАКАРПАТТЯ
www.ozdorov.info та http://ozdorovymo.blogspot.com

 

2 коментарі:

tyssa_tur сказав...

Прошу підтримати мій лист-звернення до ПрАТ УКРПРОФОЗДОРОВНИЦІ, який прошу підтримати також всіх, хто насправді вболіває за потерпілих а не піариться в інтернеті...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004639864937
та https://www.facebook.com/Ukrprofzdravnitsa?ref=br_rs
Є спільне завдання, яке ми добровільно взяли на себе і його необхідно виконувати, а не ділити шкіру невбитого ведмедя...

================================
Шановні колеги!
Прошу підтвердити можливість реабілітації потерпілих у Революції Гідності, яким вона необхідна в першу чергу.
Подаємо всі необхідні для скерувань дані про них які зібрано всіми координаційними центрами та волонтерами-координаторами у єдиній таблиці, доступ до якої надамо відповідальній за розселення людині від ПрАТ УКРПРОФОЗДОРОВНИЦІ. (вкажіть ел адресу в лічку)

На даний момент лікарями та керівниками центрів скеровано на оздоровлення понад 30 чол.

Нажаль вчора директор Закарпатського представництва п. Бурак Любов Іванівна, повідомила нас про обмеження кількості місць для оздоровлення (до 5 чоловік ВСЬОГО ...), які їй нібито надійшли із боку ПрАТ УКРПРОФОЗДОРОВНИЦІ.
Просимо підтвердити або зпростувати це твердження та сприяти налагодженню тісної співпраці у спільній справі - оздоровлення потерпілих.
===========================

tyssa_tur сказав...

http://youtu.be/bTR1_259MNE
У телевізійній передачі обласного телеканалу ТИСА-1, яка відбулася 14 березня, прямий ефір із виконавцями Всеукраїнської програми "ТУРБОТА", та організатором ОЗДОРОВЧОЇ СОТНІ ЗАКАРПАТТЯ для роз'яснення питань в організації оздоровлення потерпілих у санаторно-курортних закладах.
Розселення переселенців із "гарячих" місць Криму серед благочинців нашого краю.
Гарячий телефон Диспетчера курортів Закарпаття: 050 540-2-47
Детальніше на сайті ОЗДОРОВЧА СОТНЯ ЗАКАРПАТТЯ
www.ozdorov.info та http://ozdorovymo.blogspot.com/