четвер, 13 березня 2014 р.

Закарпаття готове приймати кримчан та потерпілих

   Схоже, що нашу ініціативу нарешті почули... 
   "Закарпатської обласні депутати на засіданні сесії прийняли зміни до обласної соціальної програми «Турбота».   На транспортування та розселення у закарпатських санаторіях родин військовослужбовців із Криму обласна казна тепер має додатково майже два мільйони гривень. Спеціальний обласний штаб з питань розміщення цих людей подаватиме запити у райдержадміністрації та міськвиконкоми, таким чином виділятиметься відповідна кількість коштів".
Говорить Ганна  МОРОЗЮК, в.о. директора  департаменту  соціального  захисту  населення  ОДА
)

У телевізійній передачі обласного телеканалу ТИСА-1, яка відбудеться 14 березня о 19-30 - 20-30, заплановано прямий ефір із виконавцями Всеукраїнської програми "ТУРБОТА", та організатором ОЗДОРОВЧОЇ СОТНІ ЗАКАРПАТТЯ для роз'яснення питань в організації оздоровлення потерпілих у санаторно-курортних закладах, а також розселення переселенців із "гарячих" місць Криму серед благочинців нашого краю.



(Телеканал ТИСА-1  у прямому ефірі)

2 коментарі:

tyssa_tur сказав...

Турбаза "ЛУмшоры" Предложение по заселению
Предлагаем размещение на нашей турбазе семей из Крыма на лпатной основе. Турбаза "Лумшоры" (принадлежит ПАО"Турбогаз г.Ужгород).
На все вопросы отвечу: 0505863151 Яна Рыбчанская

tyssa_tur сказав...

Юлія.
Прошу передати власникам турбази "ЛУМШОРИ", що розраховувати на компенсацію розходів із виділеного фонду для оздоровлення потерпілих та біженців із Криму можуть ЛИШЕ ті заклади, які оздоровлюють в першу чергу БЛАГОДІЙНО.

Прикро, але ваша база у вашому лиці ПЕРШОЮ відмовилася від благодійності і очолила "чорний" список, який буде оприлюденно уже найближчим часом.
У разі зміни свого відношення до народу України, можемо продовжити розмову у руслі майбутньої співпраці.